Hirdetés

A Netflixes Death Note film rendezőjéhez került egy új Thundercats film

|

A sokak által szeretve tisztelt Adam Wingard éppen arra készül, hogy egy szuperrealisztikus, "hibrid CGI" technikával összerakott filmes feldolgozást hozzon ki a Villámmacskák franchise-ból.

Hirdetés

A Thundercats (nálunk Villámmacskák címen futott) című rajzfilmsorozat többféle tálalást megélt a '85-ös debütálása óta, és hamarosan újra felbukkanhat majd a mozivásznakon. A Deadline jelentése szerint Adam Wingard kapta a projektet, aki még a sztoriról nem nagyon tudott mesélni, de a vizuális tálalás tekintetében már rengeteg ötlete van. Saját elmondása szerint hatalmas Thundercats rajongó, de itt szeretném megjegyezni, hogy állítólag a Death Note-nak is nagy rajongója volt, és attól sem lettünk nagyon boldogok.

Ettől függetlenül a rendező meglehetősen nagy lendülettel beszélt a projektről a Deadline-nak, és kifejezetten büszkének tűnik az ötleteire.

"Ezen a bolygón senki nem gondolkozott annyit a Villámmacskákon, mint én. Azt gondolom, ez egy remek lehetőség egy eddig még sosem látott, újfajta fantasy sci-fi élmény felépítésére."

Hirdetés

Egyelőre se a szereplőkről, se a sztoriról nincsenek információink, de azt tudjuk, hogy Wingard nagyon szeretne '80-as évekre jellemző képi világot kölcsönözni az egésznek, szeretné megőrizni a klasszikus színeket és az alapvető dizájnelemeket.

"Azt akarom, hogy úgy nézzenek ki, mint a Villámmacskák. Nem akarom élőszereplősre, és azt sem akarom, hogy úgy nézzenek ki, mint a 2019-es Macskák."

Utóbbi jó hír, de hogy mi lesz ebből, azt még valószínűleg maga Wingard sem tudná megmondani. Egyelőre csak abban reménykedhetünk, hogy ez jobban fog elsülni, mint a korábbi munkái.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)