Hirdetés

A netflixes Úriemberek sorozat teljes előzetese nem finomkodik

|

Káromkodásokkal és keménykedésekkel teli széria készült Guy Ritchie filmje alapján.

Hirdetés

2019-ben mutatták be az Egyesült Államokban Guy Ritchie (Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) stílusos filmjét, az Úriembereket Charlie Hunnam, Matthew McConaughey és Colin Farrell szereplésével, amely pénzügyileg is sikeres lett (22 millió dollárból 115-öt termelt globálisan), a Netflix pedig meglátta benne a potenciált, és zöld utat adott egy sorozatnak, amely a film világát bővíti. 

A moziban megismert szereplők nem térnek vissza, a történet főszereplője ezúttal Eddie Horniman (A beavatott filmeken és a Fehér Lótuszban is látott Theo James), aki hatalmas vidéki birtokot örököl az édesapjától, csakhogy kiderül, hogy a helyhez egy komoly bűnbirodalom kötődik.

Hirdetés

Ez a biznisz pedig számos riválist is magával hoz, és természetesen Eddie nem tud kimaradni belőle, belerángatják őt is. A teljes trailer alapján azonban a férfi nem olyan arcnak tűnik, aki gyámoltalanul várja, hogy eltegyék láb alól. Az Úriemberek sorozat a láttotak alapján egyszerre lesz erőszakos és stílusos, megvan benne az angol elegancia és a véres leszámolás, válogatott szitkozódás is. 

Ráadásul felbukkannak benne olyan ismerős arcok is, mint Giancarlo Esposito (Breaking Bad, A Mandalóri), Kaya Scodelario (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Az útvesztő-filmek), Ray Winstone (A tégla, Fekete Özvegy) és Vinnie Jones (Blöff, Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső).

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, március 7-től már nézhetitek is a Netflixen a 8 részes évadot. Nem sokkal később, áprilisban pedig mozikba kerül Guy Ritchie új filmje, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare is, többek között Henry Cavill és Alan Ritchson szereplésével.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)