Hirdetés

A One Piece második szezonjához már minden készen áll

|

A sorozatért felelős gyártócég elnöke szerint a következő évad 12-18 hónapon belül már be is futhatna.

Hirdetés

Voltak fenntartásaink a One Piece élőszereplős adaptációja kapcsán, de végtére is pozitív érzésekkel keltünk fel a karosszékünkből az utolsó epizód után.

Az egyetlen félelmünk az volt, hogy hiába a rekord nézettség és az általánosan kellemes fogadtatás, a Netflixnek szokása kérdés nélkül elkaszálni ígéretes projekteket. Nem volt túl sok reményünk egy második évad kapcsán, de Marty Adelstein nálunk sokkal derűlátóbb.

Hirdetés

A One Piece-ért (és egyébként a Cowboy Bebop adaptációért is) felelős Tomorrow Studios elnöke nyilatkozott a Varietynek a folytatás lehetőségéről.

"A forgatókönyvek készen állnak. Szerintem a Netflixnél most próbálják kiagyalni a különböző opciókat az epizódszámokról, és hogy hogyan akarják felosztani az egészet. Szerintem ezen a héten el fogják dönteni. Én arra számítok, hogy egy-két héten belül hallani fogunk döntésekről. Nagyon úgy néz ki, hogy folytatni akarják ezt, és épp egy hosszútávú stratégiát akarnak kiépíteni. Szóval erre várunk."

A Cowboy Bebop hatalmas csapás volt mind a Netflix, mind a Tomorrow Studios számára, így érthető, hogy a második adaptációjukkal óvatosabbak szeretnének lenni. Ugyanakkor nem akarnak sokat ülni sem a projekt jövőjén. Becky Clements, a Tomorrow elnöke szerint valahol egy év és 18 hónap között már jöhetne is a következő évad, ha minden döntés megszületne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)