Hirdetés

A Palpatine császárt alakító színészt érdekelné egy előzménysorozat

|

A Palpatine-t megformáló Ian McDiarmid szerint nagyon is lenne fantázia egy olyan sorozatban, ami a rettegett császár felemelkedését meséli el.

Hirdetés

A Disney az előző évtizedet főleg mozifilmek gyártásával töltötte, ám az utóbbi pár évben nagyon beindult a sorozatgyártás, mind a Marvel, mind pedig a Star Wars világában. A Mandalóri hatalmas sikert aratott cég saját streaming felületén, ennek tükrében pedig nem meglepő, hogy azóta már számos további sorozat bejelentésre került, viszont még mindig vannak karakterek, akikben lenne potenciál.

Néhány évvel ezelőtt a rajongók már elképzelték, hogy milyen lenne a fiatal Sheev Palpatine, ha Tom Hiddleston formálná meg, most pedig maga a színész reagált arra a pletykára, hogy esetleg egy sorozat készülhet a császár története alapján.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a kaliforniai Star Wars Celebration, ahol a Palpatine-t megformáló Ian McDiarmid is részt vett és amikor megkérdezték, hogy mit gondol a pletykáról, nagyon pozitívan reagált a lehetőségre:

"Szerintem ez egy nagyon jó pletyka. Úgy gondolom, hogy ezt gyakorlatilag bármelyik karakterrel meg lehetne csinálni, aki eddig még nem került sorra. Láttuk Palpatine felemelkedését 50 éves korában, igaz? Min ment keresztül, mire eljutott odáig és hogyan született meg Sidious? Szerintem ez mind nagyon érdekes és kétségtelen, hogy valaki jelenleg is ezen gondolkodik. Remek lenne."

Ezt követően felvetették a rajongók, hogy esetleg ő is szerepelhetne egy ilyen sorozatban, de a McDiarmid úgy volt vele, hogy ideje lenne egy fiatalabb színésznek átadni a stafétát, bár nem zárkózott el teljesen attól, hogy Luke-hoz hasonlóan ő is digitálisan fiatalodjon meg a szerep kedvéért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre a felvetés valóban nagyon érdekes, hiszen Palpatine-t a filmekben és animált sorozatokban csak akkor látjuk, amikor már sith nagyúrként tevékenykedik, pedig bizonyosan izgalmas történetet lehetne kihozni abból, hogy mégis mi térítette őt a sötét oldalra.

Nektek hogy tetszene az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)