Hirdetés

A Pantera énekese váratlan csodával találkozott Budapesten

|

Phil Anselmót teljesen magával ragadta egy előadás.

Hirdetés

Magyarország fővárosa továbbra is kedvelt célpontja a filmforgatásoknak (mostanság Benedict Cumberbatch-csel futhattok össze) és a hírességeknek is, nem feltétlenül csak azért, mert a Budapest Comic Conra vagy más eseményekre jönnek. Hazánk azonban rendszeres fellépőhelye a különböző zenekaroknak és énekeseknek is, a Sziget Fesztiválra például idén Billie Eilish látogat el.

De nem kell ahhoz elmenni egy nagy fesztiválra, hogy a kedvenceinkkel találkozhassunk, a klubok is meg tudják adni azt az extázist. 

Hirdetés

A Barba Negra például a legendás metálzenekart, a Panterát hozta el a magyar rajongóknak, amelyet eredetileg 1981-ben alapítottak, majd 2003-ban feloszlattak. 2022-ben azonban újraalakult a banda, ennek örömére pedig turnéra indult, most Budapest került sorra. 

A Pantera frontembere és énekese, Phil Anselmo ebből kifolyólag tartózkodott a fővárosban, és a Lángoló gitárok jelentése szerint a Duna-parton sétálva ütötte el a szabadidejét, amikor csengőszó ütötte meg a fülét egy utcai zenésznek köszönhetően, aki A Keresztapa ikonikus zenei témáját adta elő kis csengőket használva. Anselmo megbabonázva nézte az előadást, a pillanatot pedig megörökítették videón, így bárki megbizonyosodhat róla, hogy nem csak a metál van rá hatással: 

Titeket milyen filmzenével lehetne így megigézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)