Hirdetés

A Pókember és Vasember filmeket idézi az új Blue Beetle előzetes

|

Mielőtt végleg búcsút venne a DCEU, még megismerteti a nézőkkel Kék Bogár személyében az első latin-amerikai szuperhősét.

Hirdetés

Tetszik vagy sem, idén legördül a függöny a DC Extenced Universe számára, hogy átadja helyét a megreformált DC Universe-nek, röviden DCU-nak, aminek már James Gunn és Peter Safran egyengetik az útját a DC Studios vezetőiként. Eddig sajnos nem sikerült túl fényesre a DCEU búcsúja, előbb a Shazam! Az istenek haragja, majd a Flash - A Villám is elhasalt a pénztáraknál, így a decemberben érkező Aquaman és az Elveszett királyságnak, valamint az alig több mint egy hónap múlva debütáló Kék Bogárnak kellene végre valami értékelhetőt villantania.

Jaime Reyes karakterének (ők a Cobra Kaiból ismert Xolo Maridueña alakítja) egyébként James Gunn korábban mentőövet dobott,  magyarán a továbbiakban is számol vele, ám ehhez nem ártana, ha a 120 millió dollárból tető alá hozott produkció jobban teljesítene a moziban, mint az előző két idei versenyző.

Hirdetés

Az Angel Manuel Soto (Charm City királyai) rendezte film a főiskoláról frissen kikerült, bevándorló hátterú Jaime Reyes, akinek a véletlen folytán ritka ajándék pottyan az ölébe. A kék szkarabeusz különleges képességekkel rendelkező páncélba burkolja a fiút, akinek meg kell küzdenie a földönkívüli ereklye hatalma után áhítozó Victoria Kord (Susan Sarandon) csatlósaival.

Ebben nemcsak a családjára számíthat, hanem a Khaji-Da nevű entitásra, amellyel nagyjából hasonló folyamat során barátkozik össze, ahogy annak idején Peter Parker a Tony Starktól kapott első Pókember-ruhájának funkcióit kezelő MI-vel. És ez persze számos vicces félreértéshez vezet majd, mint azt a legújabb trailerben láthatjuk. A három perc hosszúságú előzetesben felbukkan még Kék Bogár ellenfeleként Conrad Carapax, az elpusztíthatatlan ember (Raoul Trujillo).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)