Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút újabb gonosza térhet vissza a jövőben

|

Willem Dafoe után egy másik színész is beszélt arról, hogy újra eljátszaná a karakterét, ő viszont a puszta vágynál előrébb jutott a Marvelnél.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút közel 2 milliárd dollárt gyűjtött össze világszerte, köszönhetően egyrészt annak, hogy a karantén után a nézők ki voltak éhezve a látványos mozikra, másrészt pedig annak, hogy a hype-ot a nosztalgia ereje is táplálta. Elvégre mindhárom eddigi Pókember (Tobey Maguire, Andrew Garfield, Tom Holland) felbukkant a filmben, és hozták magukkal a hozzájuk kapcsolódó nemeziseiket is, akik közül leginkább Zöld Manónak (Willem Dafoe) és Doctor Octopusnak (Alfred Molina) örültek a rajongók, de Homokembernek (Thomas Haden Church) is megvannak a maga kedvelői, Sam Raimi trilógiájának egyik legszomorúbb jelenete kapcsolódik hozzá. 

Dafoe nemrég már elárulta, hogy örömmel visszatérne Zöld Manóként, de nem ő az egyetlen, aki szívesen igent mondana a Marvel/Sony újabb felkérésére, maga Haden Church is így van vele. 

Hirdetés

A színész a The Disinsidernek adott interjújában beszélt arról, hogy Flint Marko, azaz a Homokember visszatérhetne valamilyen formában egy jövőbeli projekttel: 

"Volt egy egész történetünk a lányával a Nincs hazaútban, de végül kivágták. Annyi minden történt... Sokat dumáltunk Amy-vel [Pascal] és Kevinnel [Feige], és annyit mondanék, hogy beszélgettünk annak lehetőségéről is, hogy Homokember felbukkanjon a jövőben."

Church megerősítette, hogy valóban megtörtént a megbeszélés a visszatéréséről, és hogy a jövőbeni megjelenése során a karakter egy "teljesebb történetet" kaphat majd. Nem világos azonban, hogy ez az MCU-ban vagy a Sony Pókember-univerzumában játszódna-e, mivel a Nincs hazaút befejezésének és a multiverzumnak köszönhetően mindkettő ugyanúgy lehetségessé vált. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)