Hirdetés

A Razzie nem vonja vissza a Bruce Willis díjat, még betegségének hírére sem

|

Mostanra már tudjuk, hogy Bruce Willis egy komoly betegségben szenved, így az elmúlt éveinek munkáit sokan új fényben látják. Ez persze nem hatotta meg a Razzie alapítóit.

Hirdetés

A Razzie (The Golden Raspberry Awards - Arany Málna-díj) minden évben "megajándékozza" az év legrosszabb színészeit a nekik járó kitüntetésekkel. Tavaly az alapítók, John Wilson és Mo Murphy bevezettek egy új kategóriát a "Legrosszabb színészi játék Bruce Willistől 2021-ben" címmel. Ez volt az akkor még viccesnek szánt reakció Willis számtalan szerényebb költségvetésű, a mozikat messzire elkerülő projektjére. Ma már ezen kevesen nevetnek.

Tegnap jött a híre a színész visszavonulásának, mivel afáziában szenved, ami drasztikus hatással van a kommunikációs képességeire. Ezek után sokan elkezdték kérdezgetni a Razzie alapítóit, hogy mi lesz a tavalyi kategóriával, de ők nemet mondtak a kategória és a díj visszavonására.

Hirdetés

John Wilson és Mo Murphy a következőt nyilatkozták:

"Akárki is kezeli Willis ügyeit, annak nem kellett volna hagynia, hogy ennyi munkát bevállaljon ilyen rövid időn belül, pláne ha már tudták a helyzetét. A gondviselőinek oda kellett volna figyelniük a hagyatékára."

Később még azért hozzátették ezt az apróságot:

"A Bruce Willis kategória mindig is csak 2021-re vonatkozott. Sosem terveztük, hogy egy maradandó kategóriává váljon."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Razzie Awards Twitter-oldal még kifejezte sajnálatát Bruce Willis állapota miatt, de úgy tűnik, hogy részükről ennyi. A közösségi médiában azóta is heves vita zajlik az Arany Málna kapcsán, de akármire is jutnak a szekértáborok, az alapítók valószínűleg ezzel letudták a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)