Hirdetés

A Reacher 2. évadának előzetese is azt bizonyítja, hogy Tom Cruise nem való erre a szerepre

|

És még csak nem is az a baj Jack Reacher karakterét két mozifilmben is eljátszó színésszel, hogy már elmúlt 61 éves.

Hirdetés

James Dover Grant, vagy ahogy a Jack Reacher-regények olvasói ismerik, Lee Child már 1997 óta egyengeti az egykori katonai rendőr útját, ami miközben átszeli az Egyesült Államokat, rendszeresen olyan személyekét keresztezi, akikkel aztán rendszerint konfrontáció alakul ki. Reacher egy közelharcban és fegyveres harcban is járatos, kiválóan képzett, sokat tapasztalt veterán, ráadásul a szerző tagbaszakadt figuraként képzelte el, nem éppen átlagos termetére és az ehhez párosuló fizikai erejére pedig előszeretettel rá is játszott a már közel 30 kötetnél tartó történetfolyam során.

Éppen ezért állt értetlenül mindenki az előtt, hogy a Paramount annak idején a mindössze 170 centis Tom Cruise-ra osztotta a szerepet a 2012-es mozifilmben (Jack Reacher) és annak négy évvel később bemutatott folytatásában (Jack Reacher: Nincs visszaút). Bár azóta felmerült, hogy Cruise és a két adaptációt rendező Christopher McQuarrie tető alá hozna egy harmadik filmet is, ebből egyelőre nem lett semmi. Igazság szerint maga a szerző sem rajongott volna a gondolatért, hogy folytatódjék ez a vonal, mivel már túl idősnek tartja a színészt, és nem utolsósorban túl alacsonynak is.

Hirdetés

A rajongók megkönnyebbülésére az Amazon Prime Video streamingplatformra gyártott Reacher alkotói már nem követték el ugyanezt a hibát, és olyan színészt választottak, aki mondhatni, erre a szerepre született. Alan Ritchson - aki sok egyéb mellett volt már szuperhős (Smallville, Titánok, A holnap legendái, Supergirl) és titkos ügynök is (Halálos iramban 10.) - testfelépítése már tényleg el tudja hitetni a nézővel, hogy elég csak egy kicsit megfeszítenie az izmait, és úgy pattan el a gyorskötöző, mintha túlnyújtott befőttes gumi volna, a csuklója pedig annyira széles, hogy nem megy rá a bilincs.

Szóval az első, még 2022-ben bemutatkozott évad egész jó kritikákat kapott, ráadásul a premierje hetét a legtöbbet streamelt sorozatok listájának élén töltötte a Nielsen mérése alapján, amire azt megelőzően még az Amazon egyetlen produkciója sem volt képes. Ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy berendelték a folytatást, amely december 15-én debütál a Prime Videón. A baj nem jár egyedül című regényre épülő szezonban titokzatos gyilkos veszi célba Reacher volt egységének tagjait, egyenként levadászva őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)