Hirdetés

A Reacher főszereplője azt ígéri, hogy durva lesz a 3. évad

|

Az előkészületeket már tavaly megkezdték, de most Alan Ritchson is akcióba lendült.

Hirdetés

A Lee Child regényfolyama alapján készült sorozat az Amazon Prime Videón rajtolt el 2022-ben Alan Ritchson (Titánok, Halálos iramban 10.) főszereplésével, és rögtön a streamingplatform egyik kiemelt tartalma lett. Gyorsan össze is hozták a második szezont, amely jelenleg is fut, a finálé 19-én lesz, viszont miután már az elrajtolása után az Amazon tavalyi rekordere lett, sőt december 11. és 17. között egyetlen streaminges sorozat sem tudta megközelíteni a Reacher számait

Az Amazon megelőlegezte a bizalmat a készítőknek, ugyanis még a második évad debütálása előtt berendelték a harmadik felvonást, amit maga Ritchson harangozott be egy exkluzív klip kíséretében.

Most újfent a színész dobogtatta meg a rajongók szívét azzal, hogy a Reacherre jellemző, viharvert kinézettel bejelentkezett a forgatásról a következő kísérőszöveggel: "Nos, visszatértünk. A Reacher 3. évada durvább, mint valaha."

Hirdetés

Bár a munkálatok már decemberben elkezdődtek, a lényegi munka csak januártól pörög, hiszen Ritchson számára most indult a menet. 

Egyelőre nem tudni, hogy melyik Lee Child-regényt adaptálják ezúttal, így a sztorit sem ismerjük, viszont Ritchson korábban azt nyilatkozta, hogy egy újabb önálló történetre számíthatunk, aminek talán semmi köze sem lesz Reacher családjához vagy a múltjához. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)