Hirdetés

A Reddit szerint ezek a legkevésbé vicces vígjátékok

|

A humor a legszubjektívebb dolog, de a fórumozók azért összehozták a top 10 legrosszabb filmet.

Hirdetés

Nagyon nehéz igazságot tenni aközött, hogy mi vicces és mi nem, és valójában nem is kell, mindenki megtalálja azt, amin jól tud szórakozni. Nyilván az már kérdéses, hogy mivel lehet viccelni, de olyan sorozatok, mint a South Park és a Family Guy, olyan humoristák, mint Ricky Gervais és olyan videojátékok, mint a Postal bebizonyították, hogy igazából mindennel szabad, hiszen mindig lesz olyan, aki bármin megsértődik, de szerencsére mindig lesz olyan is, aki tud magán röhögni. 

Relatív, hogy mi a mókás, ezért is lehet az, hogy Adam Sandler filmjein sokan a hasukat fogják a röhögéstől, mások pedig már attól is rosszul lesznek, ha meghallják, és ugyanez elmondható Hollywood bármelyik vígjátékáról, azonban még egy ilyen erősen szubjektív közegben is a filmrajongók kivetik magukból azokat az alkotásokat, amik tényleg a legalját képviselik a műfajnak. 

Hirdetés

A Reddit lelkes fórumozói korábban olyan témákban igyekeztek toplistát állítani, mint hogy melyik színészt pocsékolta el leginkább az MCU, ezúttal az volt a kérdés, hogy mik a legkevésbé vicces komédiák. A Collider készített egy top 10-es összesítést a felhasználók véleményei alapján, és a listán olyan ismert arcok filmjei is helyet kaptak, mint Will Ferrell, Adam Sandler és Ben Stiller. Lesznek olyanok, amiken egyáltalán nem lepődik meg senki, és olyanok is, amiken igen, íme: 

  1. Holmes és Watson (2018)
  2. Jack és Jill (2011)
  3. Bazi nagy film (2007)
  4. Movie 43 - Botrányfilm (2013)
  5. Spárta a köbön (2008)
  6. Zoolander 2. (2016)
  7. Büntet a Kismocsok 2. (2015)
  8. Love Guru (2008)
  9. A lecsap csapat (2021)
  10. Space Jam: Új kezdet (2021)

A Jason Friedberg-Aaron Seltzer páros paródiáinak felkerülése miatt bizonyára senki sem fog vasvillát ragadni, és Will Ferrell, valamint Adam Sandler alkotásai is a gyengébben sikerültebbek közül valók, ellenben a Zoolander és a Space Jam folytatások itt léte sokaknak furcsa lehet, hiszen bár nem lettek olyan jók, mint az elődjeik, a többivel egy lapon emlegetni őket minimum érdekes.

Ti miket vennétek le a listáról, miket tennétek rá?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)