Hirdetés

A Rick és Morty 7. évadának első előzetese őrült folytatást ígér

|

Rick ezúttal nem uborkává változik, hanem egy testrésszé.

Hirdetés

Két embernek köszönheti hatalmas sikerét a Rick és Morty: Dan Harmonnak és Justin Roilandnak. Utóbbit azonban év elején megvádolták azzal, hogy súlyosan bántalmazta, megverte és fogva tartotta partnerét 2020-ban, majd március végén már ejtették is ellene a vádakat, mert nem lehetett bizonyítani, hogy Roiland valóban elkövette azokat, amikkel az exe vádolta. 

Az ügynek így is komoly következményei lettek, ugyanis Roilandot kirakták a Rick és Morty stábjából (a híresztelések szerint már egyébként is alig vette ki a részét a sorozat készítéséből), és a High on Life-ot készítő Squanch Games is megvált tőle. Mivel Roiland szinkronizálta Ricket és Morty-t, kénytelenek voltak új szinkronhangokat keresni a hetedik évadhoz, ami sikerült is, mert a nyár végén kiderült, hogy mikor jön az új szezon.

Hirdetés

A tíz epizódból álló hetedik évad október 16-án fog debütálni az HBO Maxon, és megérkezett hozzá az első kedvcsináló, amely nemcsak abból ad ízelítőt, hogy milyen őrült, vicces és undorító kalandok várnak ezúttal is Rickre és unokájára, de megvillantja a két főszereplő új szinkronját is. Az Adult Swim egyelőre nem árulta el, hogy kik váltották le Roilandot, majd csak a premierkor fog kiderülni.

Természetesen aki magyar szinkronnal követi a sorozatot, annak semmi sem fog változni: Ricket várhatóan továbbra is Háda János, Mortyt pedig Baráth István fogja megszólaltatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)