Hirdetés

A Rick és Morty 7. szezonja „még jobb is, mint az eddigiek”, mondja a producer

|

Justin Roiland kirúgása kétségtelenül komoly gyártási zavarokat okozott, de úgy tűnik, hogy a csapat mindent bevetett egy eddigieket is leköröző évad összerakásához.

Hirdetés

A Rick és Morty hetedik szezonja komoly hátrányból indul. A két főszereplő szinkronhangja és az egész sorozat egyik atyja, Justin Roiland kikerült a képből, miután komoly vádakkal kellett szembenéznie - a vádakat egyáltalán nem mellékes, hogy később ejtették.

Ez persze nagyon nehéz helyzetbe hozta a Rick és Morty csapatának maradékját, amit a vezető producer, Steve Levy sem tudott letagadni. A kemény munka Levy szerint azonban csak egy minden eddiginél jobb évad összeállításához vezetett.

Hirdetés

A producer a hetedik szezon kapcsán adott egy interjút a Los Angeles Times újságírójának, ahol kendőzetlenül mondta el véleményét a folytatásról. Így fogalmazott:

"A munkánk eredménye minden területen jobb lett, mint volt. Amikor az új szezon befut majd, akkor remélem a rajongók látni fogják, hogy ez ugyanaz a sorozat, mint régen volt, sőt talán jobb is!"

Az interjúban egyébként Levy nem győzte hangsúlyozni, hogy Roiland távozása után mennyire összeállt a csapat, és milyen keményen dolgoztak együtt a keletkezett űr betöltésén. Levy szerint ez a sorozat mindig is több tehetséges alkotó munkájának eredménye volt, és ez a jövőben is így lesz.

A Rick és Morty 7. évada egyelőre még nem kapott premierdátumot. Valamikor az idei évben fog majd befutni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)