Hirdetés

A Russo testvérek szívesen megrendeznék álmaik Marvel csapatfilmjét

|

Álmuk sokkal hatalmasabb lenne, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, vagy akár a Végjáték.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo most épp a Stranger Things sztárjával készítenek egy új sci-fit, de közben persze még élénken él bennük az az időszak, mikor a Marvel Studiosnak dolgoztak, illetve továbbra sem engedték el a gondolatot, hogy ők készíthessék el az egész MCU eddigi tényleg legnagyobb, dimenziókon átívelő kalandját. 

Természetesen arról a Secret Wars, avagy Titkos háború történetszálról van szó, amelyet a Marvel Comics kiadványainak forgatói még 1984 -ben élhettek át. Manapság nagyon sokan már a 2015-ben kiadott, szintén Secret Wars címet viselő sztorira asszociálnak egyből, de most az eredeti kiadványokról van szó, ahol még nem párhuzamos univerzumok csaptak össze, csupán a föld legnagyobb hőseit (többek között a Bosszúállókat, a Fantasztikus Négyest és az X-Men tagjait) és gonosztevőit gyűjtötte össze egy Túlontúli nevű kozmikus lény.

Hirdetés

Nagyon sok pletykát lehetet hallani arról, hogy a Secret Wars lehet az MCU következő nagy eseménye (bár általában az előbb említett 2015-ös verzió szokott előkerülni), de ha tényleg így is lesz, akkor még hosszú éveket kell várnunk rá. A legutóbbi, erősen pletyka szintű infókból egyébként annyi derült ki, hogy elvileg egy négyrészes World War Hulk minisorozat lesz a Secret Wars előtti következő nagy kaland, de ennél jóval cifrább állítások is szerepeltek abban a bizonyos reddites bejegyzésben, melyről nemrég írtunk, és ami tényleg inkább tűnik kitalációnak, mint valós szivárgásnak.

Hivatalos források tehát semmilyen szinten sem erősítették még meg, hogy tényleg érkezne egyszer a Secret Wars adaptációja. Ha viszont így történne, akkor a Russo tesók nagyon szívesen megrendeznék az erről szóló mozifilmet, erről nemrég a Deadline-nak meséltek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Russo testvérek elmondták, hogy gyerekkoruk kedvencei közül messze kiemelkedett az eredeti Secret Wars, ha pedig filmet csinálhatnának belőle, akkor az sokkal hatalmasabb lenne, mint a Végtelen háború vagy akár a Végjáték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)