Hirdetés

A Shazam sztárja kommentelt a Pfizerről, nem kellett volna

|

Zachary Levi azonban a látszat ellenére nem oltásellenes.

Hirdetés

Komoly átalakítás és újratervezés alatt van jelenleg a Warner Bros. Discovery DC-részlege, James Gunn és Peter Safran teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy egy szebb jövő köszöntsün be Supermanék számára (hogy a rajongók miképpen fogják megbocsátani Henry Cavill elküldését, az már más kérdés). Három projekt van még, amit egyelőre nem érintettek és mindhárom idén jön: az önálló Flash film, az Aquaman folytatása és a következő Shazam, de nincs kétségünk afelől, hogy amint bemutatják őket, ezeknek a karaktereknek a sorsa is el fog dőlni. 

Erre pedig nem csupán az adott film bevétele lehet hatással, hanem a főszereplő nyilvános viselkedése is, noha a döntéshozók nem feltétlenül ítélnek igazságosan (elég csak arra gondolni, hogy Ezra Miller botrányai ellenére továbbra sem határolódtak el tőle). Úgy tűnik, hogy ezúttal a Shazamot megformáló Zachary Levi nyúlt méhkasba egy oltással kapcsolatos poszt miatt. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az egyik felhasználó kérdést tett fel Twitteren, miszerint egyetért-e valaki azzal, hogy a Pfizer valódi veszélyt jelent a világra. Levi ezt a bejegyzést osztotta meg azzal a válasszal, hogy kifejezetten egyetért vele, ennek hatására pedig elszabadultak az indulatok. 

Sokan felelősségre vonták Shazam megformálóját amiatt, hogy miért reagál egy olyan fiókra, amelyet korábban oltásellenességgel és transzfóbiával is vádoltak. Voltak olyanok, akik kijelentették, hogy nem fogják támogatni Levi új filmjét, a Shazam! Az istenek haragját, de olyanok is, akik megjelölték Mark Ruffalót, hogy jöjjön, tegyen rendet (Ruffalo korábban nyíltan kritizálta a gyógyszergyártó cégeket, ugyanakkor aktívan támogatta a vakcinákkal kapcsolatos tudományt). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Levi később egy újabb bejegyzésben pontosította az álláspontját, felhívva arra a figyelmet, hogy magát a céget bírálta, nem az oltást. A színész egy 2009-es ügyet hozott fel példaként, amelyben a Pfizer vállalatnak 2,3 milliárd dollárt kellett fizetnie a Bextra nevű ízületi gyulladáscsökkentő gyógyszerrel kapcsolatos félrevezető marketing miatt.

Zachary Levi következő  filmjét, a Shazam! Az istenek haragját márciusban mutatják be világszerte a mozik, nálunk március 16-tól lesz látható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)