Hirdetés

A She-Hulk főgonosza lehet a Marvel eddigi legidegesítőbbje

|

Jameela Jamil több részletet is elárult az általa megformált Titaniáról.

Hirdetés

A hétvégi San Diego-i Comic-Conon a Marvel megmutatta a She-Hulk új előzetesét is a Fekete Párduc 2 első trailere mellett, amely még többet fedett fel abból, hogy milyen lesz Hulk rokonának saját sorozata. A Tatiana Maslany által megformált címszereplőn kívül felbukkan még Mark Ruffalo is a már jól ismert zöld formájában, de beköszön többek között Wong (Benedict Wong), Förtelem (Tim Roth) és várhatóan Fenegyerek (Charlie Cox) is. A szuperképességekkel rendelkezőket védő ügyvéd azonban nem csak a tárgyalóteremben harcol majd, a testi erejét is be kell vetnie. 

Hirdetés

Erre pedig legfőképpen a Jameela Jamil (A jó hely, Vegyél el) által életre keltett Titania miatt lesz szüksége, aki a színésznő szerint sokban különbözik a képregénybeli változatától. A karakter a füzetek lapjain az 1984-es Titkos háborúban tűnt fel először Mary MacPherranként, egy vézna és megfélemlített nőként, aki gyerekkori barátnőjével együtt Doctor Doom fogságába esik. A Fantasztikus Négyes legnagyobb ellenfele felajánlja neki, hogy szuperképességű lényekké válhatnak, ha cserébe a gonoszok sorát erősítik, így lesz Maryből Titania, She-Hulk riválisa. Jameela azonban a Screen Rantnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a sorozatban ettől eltérő lesz az eredettörténete:

"Nem Titania képregényes változatát meséljük el, de remélem, hogy egyszer majd megcsinálhatom, mert azt is nagyon szeretem. Az ő háttértörténete szerintem az egyik legkirályabb az egész MCU-ban. De mi egy teljesen új Titania-verziót mesélünk el, ami Jessica Gao agyából pattant ki. Ez nagyon modern, friss, bohókás és vicces, de még mindig megmarad az az alapvonal, hogy Titania bizonytalansága áll a She-Hulkkal kapcsolatos összes problémájának a középpontjában."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Emellett a színésznő azt is elmondta, hogy Titania az eddigi legidegesítőbb MCU-s karakter lesz: 

"Titania azért emelkedik ki, mert szerintem ő a legidegesítőbb közülük, szinte nem is kell használnia az erejét, egyszerűen csak halálra idegesít. Úgy vélem, ez egy olyan szupererő, amit még nem használtunk ki eléggé. És nagyon elbűvölő is. Tetszik, hogy kicsit gömbölyded, és tetszik, hogy teljesen nemtörődöm. És annyira, de annyira furcsa. Majd meglátjuk."

Hogy mennyire lesz szórakoztató a legidegesítőbb karakter a negyedik falat áttörő She-Hulkkal szemben, az kiderül az augusztus 17-én a Disney+-on elrajtoló Amazon: Ügyvéd című sorozatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)