Hirdetés

A Shop-stop 3 új csapatképén látszik az idő múlása

|

A srácok már nagy erőkkel dolgoznak a Shop-stop következő felvonásán, Kevin Smith pedig egy vaskos interjúban beszélt a projektről.

Hirdetés

A Shop-stop 3 egy nagyon érdekes projekt, ami gazdagon merít Kevin Smith személyes történetéből. Az első film is a rendező élettörténetén alapult, és a harmadik résszel is ez a helyzet: a sztori szerint Randal túlél egy szívrohamot, és ráeszmél, hogy elvesztegette az életét. Kevin Smith ugyebár 2018-ban kapott szívrohamot

A vég előtt Randal még valami maradandót akar alkotni, ezért aztán összehozza a régi csapatot egy filmforgatás kedvéért. A sztori gyakorlatilag arról szól, hogy Randal és a többiek leforgatják a Shop-stopot.

Hirdetés

Kevin Smith többek között erről is mesélt a Vanity Fairnek adott interjújában, ahol két nagy fotón azt is megmutatta, hogy mennyit öregedett a csapat a Shop-stop 2 óta.

Ez a fotó 2006-ból származik, a második film forgatásának idején:

Így áll a csapat 15 évvel később:

A Shop-stop 3 az idősebb rajongóknak szól, és ezt a rendező nem is nagyon rejtegeti:

"Tudom, hogy a rajongóink velünk öregedtek, és éppen emiatt fog mély nyomot hagyni bennük a film. Nem hinném, hogy a most 20 éves tábor azt mondaná majd, hogy 'ő még mindig a generációnk hangja'. Valószínűleg úgy lesznek vele, hogy 'ja, hát ez a középkorúak hangja'. Azért remélem, hogy a fiatalabb nézők is élvezni fogják majd, de igen, ez a film egy csapat öreg srácról szól, akik fiatalosak próbálnak maradni."

A film hivatalos premierdátuma még nem derült ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)