Hirdetés

A Sikoly 6 trailerben Szellempofa az előző rész túlélőire vadászik

|

Woodsboro után New Yorkban folytatódnak a kegyetlen gyilkosságok.

Hirdetés

Nem volt ugyan tökéletes, de tisztelettel nyúlt az alapokhoz, és ébresztette fel évtizedes hibernációjából a franchise-t a Sikoly 5, és mivel a kedvező kritikai fogadtatáshoz anyagi siker is párosult (a mindössze 24 millió dollárból forgatott produkció 140 millió szedett össze a mozikban), nem is lehetett kérdés, hogy előbb vagy utóbb folytatást kap. Aztán mint az a premier után kevéssel kiderült, erre inkább előbb kerül sor, mint utóbb.

A Paramount annyira elégedett volt ugyanis az eredménnyel, hogy rögvest zöld utat adott a Sikoly 6 (Scream VI) számára, amelyre egyébként három hónap múlva már jegyet is válthatunk, hiszen március 10-től tűzik műsorra az amerikai mozik.

Hirdetés

A rendezői székekben újfent Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglalnak helyet, akik akárcsak legutóbb, most is James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvéből dolgozhatnak. A történet a legutóbbi gyilkosságsorozat túlélőire, közülük is Samantha (Melissa Barrera) és Tara Carpenterre (Jenna Ortega), valamint a Meeks ikrekre, Chadre (Mason Gooding) és Mindyre (Jasmin Savoy Brown) fókuszál, akik New York forgatagában próbálják újrakezdeni az életüket és túltenni magukat a Woodsboróban történteken. Csakhogy felbukkan egy új Szellempofa, és onnantól ismét elszabadul a pokol.

Bár Sidney Prescott (Neve Campbell) ezúttal kimarad a buliból, a visszatérők között üdvözülhetjük Gale Weatherst (Courteney Cox) és nem kis meglepetésre Kirby Reedet (Hayden Panettiere), akit a 2011-es Sikoly 4-ben láthattunk. Szintén csatlakozik a stábhoz Dermot Mulroney rendőrtisztként, valamint Samara Viewing és Tony Revolori is, utóbbiak eddig nem tisztázott szerepben.

Ti várjátok a Sikoly 6-ot? Megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)