Hirdetés

A Smallville Lex Luthorja is jelentkezne az új Superman film főgonoszának szerepére

|

Amíg James Gunn és Peter Safran a DC filmes univerzumának jövőjét tervezi, addig az internet az új szuperhősök (és szupergonoszok) válogatásával van elfoglalva.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a DC filmes univerzum Az acélemberrel indította korszaka véget ért. Henry Cavill (bajos körülmények között) futama lezárult, és a Liga tagjai is feloszlanak. James Gunn és Peter Safran egy új kezdetet hirdetett, amiben új színészek játszák majd a legendás hősöket.

A hősöknek persze ellenfelek is kellenek, és hát mi is lenne Supermannel Lex Luthor nélkül. Egyelőre nem tudjuk, hogy Gunn új Superman projektje miről fog szólni (csupán annyit, hogy a fiatalabb hős történetét akarják elmesélni), de az internet már Lex szereposztásával van elfoglalva.

Rengetegen kampányolnak Michael Rooker mellett, de a beszélgetések tömegében Michael Rosenbaum is feltűnt.

Hirdetés

Rosenbaum játszotta Lexet a Smallville sorozatban, így jól ismeri a karaktert, és reméli, hogy James és csapata rá is gondolnak majd miközben Lex megformálóját keresik.

James Gunn tehát egy fiatal Supermant fog bemutatni a DC rajongóknak, így meglepődnénk, ha Rosenbaumot választaná ellenfeléül. Persze a film tényleges forgatásai még valószínűleg messze vannak, így még bármi megtörténhet.

Ti mit gondoltok? Kinek kellene Luthorként feltűnnie az új éra hőseposzában?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)