Hirdetés

A Sony bejelentett két újabb Marvel-filmet, már azt is tudjuk, hogy mikör jönnek

|

Indulhat a tippjáték, hogy melyik szuperhős és milyen formában tér vissza a mozivászonra.

Hirdetés

Valószínűleg csak a legkomolyabb Marvel-rajongók lennének képesek felsorolni az eddig megjelent összes filmet, sorozatot, webes tartalmat,  podcast-adást, és még sokáig folytathatnánk - de valószínűleg még közülük is csak a legelszántabbak tudnák időrendi sorrendbe állítani az MCU címeit.

A Sony filmes részlege pedig már tolja is tovább a biciklit, ugyanis nemrég bejelentették, hogy 2024-ben és 2025-ben is érkezik egy-egy új alkotás, amelyeknek már a premierdátumát is tudni lehet. A Marvel-rajongók jól teszik, ha bekarikázzák a naptárjukban 2024. november 8-át és 2025. június 27-ét, ekkor érkeznek ugyanis az újdonságok.

Hirdetés

És, hogy mik lesznek ezek? Nagyon jó kérdés! Egyelőre ugyanis az előbbi időpontra az "untitled Sony/Marvel", míg utóbbira az "untitled Sony/Marvel live-action" szavak vannak beírva. Ebből legfeljebb annyi következtetést lehet levonni, hogy jövőre feltehetően egy animáció érkezik a Sony stúdiójától. Mindenesetre a jövőre esedékes dátum környékén más stúdió még nem jelentett be komolyabb premiert. A hozzá legközelebbi nagy dobás a Gladiátor második része lehet, amelynek jelenlegi premierdátuma 2024. november 22., a 2025-ös Marvel produkciónak pedig a Disney animációs filmje alapján forgatott élőszereplős Vaianával kell megmérkőznie.

Potenciális jelölt lehet erre az időpontra a Venom harmadik része, mivel Juno Temple szerint a forgatás rövidesen elkezdődik. Ez azt jelenti, hogy lehet esély a két évvel későbbi premierre, ha a forgatókönyvírók sztrájkja nem húzódik el túlságosan.

Akadnak még további, Pókemberrel kapcsolatos címek, mint a Kraven the Hunter, a Bad Bunny's El Muerto, a Madame Web, illetve a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, ezekről azonban már tudjuk, hogy mikor érkeznek. Sorrendben: 2023. október 23., 2024. január 12., 2024. február 16., illetve 2024. március 29.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ettől függetlenül azonban egy csomó pókemberes projekt van még a Sonynál, amelyek a fejlesztés korai stádiumában tartanak, mint például a Spider-Man 4, amelyről Kevin Feige még februárban azt mondta, hogy a forgatókönyv már megvan hozzá. Amy Pascal producer pedig nemrég úgy fogalmazott a THR-nek nyilatkozva, hogy még rengeteg filmre való anyag van, akár Peter Parker, akár Miles Morales Pókemberéhez. Sőt egyúttal meg is erősítette, hogy számíthatunk egy élőszereplős Miles Morales filmre, illetve egy animált Póknő filmre. Szóval lesz miért izgulni az előttünk álló években is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)