Hirdetés

A Spawn film nem halott, sőt, két év múlva talán láthatjuk is

|

A készülő Spawn film producere meglepően optimista a projekt kapcsán. Szerinte van miért izgulnunk.

Hirdetés

Jason Blum épp marketing-turnéját pörgeti az Insidious: A vörös ajtó kapcsán. A horror franchise ötödik fejezete most kerül majd mozikba, de mivel Blum felel a Spawnért is, így nyilván azzal kapcsolatban is elkezdték őt faggatni a sajtós kollégák. A ComicBook elkezdte kérdezgetni a producert a hosszú évek óta készülő projektről, és terelés vagy elköszönés helyett egy meglepően pozitív beszámolóval szolgált.

Blum arra utalgatott, hogy a még mindig tartó forgatókönyvírói sztrájk hátráltatja a projektet, de ettől még sínen van a film.

Hirdetés

Így nyilatkozott:

"Van miben reménykednetek. Egyelőre az lenne a legfontosabb, hogy az író barátaim és a stúdiók végre megállapodhassanak, és mindenki visszamehessen dolgozni. Ettől függetlenül egy remek csapatunk van, melynek tagjai már dolgoznak a filmben, és én arra tippelnék, hogy '25-ben látni is fogjátok majd azt. Ez persze nem ígéret, csak egy tipp."

Az 1997-es Warner Bros. film után a karakter atyja, Todd McFarlane valami komolyabbat szeretett volna. Már 2016 óta emlegeti, hogy egy felnőttesebb, horrorba hajló megvalósítást szeretne, de a projekt mindez ideáig egyhelyben álldogált. Úgy tűnik, Jason Blum kellett a kamerák beindításához. Reménykedünk. És ti?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)