Hirdetés

A Squid Game 2. évada új módszerekkel fogja meggyötörni a szereplőit

|

Eddig nem látott, a korábbiaknál jobb játékokat ígér Netflix sikersorozatának alkotója.

Hirdetés

Az erőszakos jelenetekben bővelkedő dél-koreai sorozat annak ellenére is iszonyú szórakoztató, hogy rettenetesen leegyszerűsített társadalomkritikát fogalmaz meg. A gyerekjátékokból komponált halálos játszmák izgalma, amelyekben a történet anyagi gondokkal küzdő szereplői vesznek részt egy sorsfordítónak ígérkező összeg reményében, bőven kárpótolja a nézőket a hiányosságokért. Akik egyébként a tavaly szeptemberi premiert követően nem tudtak betelni vele, így a Netflix történetének legnézettebb sorozatává vált.

Rá is férne most néhány hasonlóan kirobbanóan népszerű produkció a csökkenő előfizetői számmal és dühös részvényesekkel küzdő streaming platformra. A Netflix balszerencséjére azonban legkorábban 2024 végén lehet valami ismert Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed) második évadából.

Hirdetés

Hvang Donghjok (Hwang Dong-hyuk), a széria írója és rendezője ugyanis pillanatnyilag egy másik projekttel van elfoglalva, de az Umerto Eco (A rózsa neve szerzője) regénye által ihletett K.O. Club, vagyis Killing Old People Club mellett azért szépen gyűjti az ötleteket a Squid Game folytatásához is. A The Playlist kérdésére például kijelentette, hogy néhány elképzelés már formát öltött a fejében.

"Igen, van pár ötletem. Viszont nem akarok spoilerezni, ezért mindössze annyit mondok, hogy új játékok várnak a szereplőkre, még jobbak is, mint amilyenek az első évadban voltak."

Apropó szereplők, az író-rendező eddig Szong Gihun (Seong Gi-hun) és a Frontember karaktereinek visszatérését erősítette meg. A második etap pedig várhatóan ott veszi fel a cselekmény fonalát, ahol az első cliffhanger-szerűen elhullajtotta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)