Hirdetés

A Star Wars: Ahsoka legújabb része gyakorlatilag megcáfolt minden rajongói teóriát

|

Végül azoknak lett igaza, akik nem hitték el egyik teóriát sem.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy több teória is megdőlni látszik a Star Wars: Ahsoka inkvizítora, Marrok kapcsán, mivel a karakter férfihangon szólalt meg, így biztosan nem lehet a maszk alatt Barriss Offee. Nem volt valószínű az sem, hogy a Star Wars: The Force Unleashed játékok főszereplője, Galen Marek, avagy Starkiller rejtőzik a páncél alatt, ahogy az is faramuci megoldásnak tűnt, hogy igazából épp az az Ezra lehet Marrok, akinek a megkeresésére hőseink elindultak a széria elején.

Nos, az Ahsoka negyedik része szépen zárójelbe rakta az össze teóriát és feltevést (értelemszerűen spoilerek következnek), és maradt az a megoldás, amivel mi is zártuk múltkor okfejtésünket: Marrok tényleg csak egy hétköznapi inkvizítor, aki immár zsoldosként dolgozik. 

Hirdetés

Az új epizódban ugyanis Ahsoka megölte Marrokot. Semmit sem tudtunk meg tehát Marrok eredetéről, ő tényleg csak egy volt a sok birodalmi inkvizítor közül, bár halála tényleg meglehetősen egyedire sikeredett. Ahsoka Tano ugyanis felvágta Marrok páncélját, az így keletkezet sebből pedig egy sötétzöld köd szállt ki, miközben pokoli sikolyt hallatott. Egyes felvetések szerint ennek az lehet az oka, hogy valaki, vélhetően Morgan Elsbeth élőholtként feltámasztotta Marrokot (a zöld füst az éjnővérek mágiájának jellemző velejárója szokott lenni).

A jelek szerint Marrok "meghalt", de mivel nem egy hétköznapi humanoid lehetett, még azért nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy nem tér vissza valamilyen formában. Az viszont bizonyos, hogy egyik teória sem jött be. Marrok nem Ezra, nem Starkiller, nem Barriss Offee, ő egészen egyszerűen Marrok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Ahsoka sorozat pedig most lesz igazán izgalmas, mivel a korábban közzétett előzetesekből mindösszesen 9 másodpercnyi olyan képanyag maradt, amit nem láttunk az eddigi négy részben. Ami tehát most következik, az mindenkinek újdonság lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)