Hirdetés

A Star Wars: Skywalker korából végül ez a különleges űrhajó is teljesen kimaradt

|

Az eredeti rendező, Colin Trevorrow megmutatta, milyen egyedi géppel bővítette volna ki az Első Rend flottáját az általa megálmodott kilencedik Star Wars moziban.

Hirdetés

A digitális formában lebonyolított Comic-Con@Home során egy közös videochatre rántotta össze a Collider magazin Colin Trevorrowt, a Star Wars: Skywalker kora eredeti rendezőjét (tőle vette át ugyebár a stafétát J. J. Abrams), valamint Robert Rodriguezt, illetve a Top Gun: Maverick és Tron: Legacy rendezőjét, Joseph Kosinskit. Az adás során pedig egy különös makett is előkerült.

Hirdetés

Számos forrásból hallottunk már arról, mennyire más lett volna a Colin Trevorrow-féle kilencedik Star Wars epizód, mint az, amit végül a stúdió a mozikba küldött, most pedig egy újabb részletre derült fény. Trevorrow ugyanis a szóban forgó panelbeszélgetés során megmutatta a végül a filmből teljesen kimaradó, TIE Marauder névre keresztelt űrhajó makettjét. Ez tényleg nem egy szokványos űrjárgány, ugyanis egyszerre három pilótafülkével is rendelkezik. Alább a teljes beszélgetést meg tudjátok nézni, nagyjából a 45. perc körül kerül elő a makett.

A TIE Marauder egyébként olyannyira a kukában végezte, hogy nem is képezi a hivatalos kánon részét, ellenben például a szintén Trevorrow által kitalált TIE Echelon tényleg bekerült a kánonba, ezt a hajót a Star Wars: Galaxy's Edge parkban láthatjuk, a Disneylanden belül. A TIE Echelon így fest:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)