Hirdetés

A Star Wars VII egyik szereplőjét kirúgták egy játék szinkron csapatából

|

Nem mindig öröm játékokon dolgozni, főleg, amikor egy kevésbé jól sikerült címről van szó. Oscar Isaac el is mesélte a történteket.

Hirdetés

Oscar Isaac, az Ex Machina főszereplője, és a nemsokára érkező Star Wars VII: Az ébredő erő egyik fontos karakterét alakító színész. Ma már talán furcsán hangzik, de nem mindig kapott ilyen jó melókat. Néhány éve játékszinkronokat is csinált, ami segített neki abban, hogy a Disney Infinite Star Wars karaktereit megformálhassa. Akadt viszont kevésbé sikeres megbízása is.

Régebben sok mindent be kellett vállalnia, nem dúskált a felkérések között. Egy helyről ráadásul ki is rúgták. Mondjuk elmondása szerint annyira nem bánta az egészet. A Birth.Movies.Death interjújában, mesélt a dologról. "Szerintem csak úgy gondolták, hogy nem voltam jó. Elég szörnyű játék volt egyébként, Dante's Inferno volt a címe."

Ezt a címet tehát sikerült végül megúsznia Oscarnak. Kérdés persze, hogy mi lenne a véleménye a játékról abban az esetben, ha végül nála marad a szinkronszerep. Emberünket nemsokára egy új anyagban láthatjuk majd viszont, pontosan december 18-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)