Hirdetés

A Stranger Things alkotói már tudják, hogy zárul majd a történet

|

A Stranger Things írói akkor találták ki, hogy hova futtatják ki a történetet, amikor megbizonyosodtak arról, hogy az első évad után folytatódhat a sorozat.

Hirdetés

A Hawkins környékén zajló természetfölötti események és a másik dimenzió rémségeit visszatartani próbáló kis csapat kalandjai egyre csak bonyolódni látszanak, hiszen a szereplők a legutóbbi évad végén szétszéledtek. Akármennyi bonyodalmat is tartogatnak még az elkövetkezendő szezonok, a Duffer testvérek már pontosan tudják, hogy hova szeretnék kifuttatni a sztorit.

Hirdetés

A harmadik évad végén Joyce (Winona Ryder) és családja, no meg a befogadott Eleven elköltöztek Hawkinsból, ráadásul Hopper valahogy egy szibériai munkatáborban kötött ki, tehát az alkotóknak még bőven van mit megmagyarázniuk, mire lezárul a sorozat. Elmondásuk szerint azonban minden egy jól körülhatárolható végcél felé halad:

"Egy ideje már tudjuk, hogyan fejeződik majd be a sorozat. Az igazság az, hogy nem tudtuk, hogy folytathatjuk-e az első évad után, tehát amellett döntöttünk, hogy az a szezon funkcionáljon úgy, mint egy kerek egész történet, mely önmagában is megállja a helyét, akár egy minisorozat. De benne volt a folytatás lehetősége. És ha folytatódik, volt ötletünk, hogy az egész hova futhat ki. Szóval igen, fejben már megvan a befejezés."

Azt is hozzátették, hogy a koronavírus kitörése előtt már sikerült a jelenetek nagy részét leforgatni, de jobb lenne minél előbb folytatni a munkálatokat, mielőtt a gyerekszínészek túlságosan megnőnek. Mivel most pont abban a korban vannak, amikor pár hónap alatt is sokat változnak, így az is benne van a pakliban, hogy digitálisan kell majd megfiatalítani őket bizonyos jelenetekben, hogy ne legen nagyon feltűnő az eltelt idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)