Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadában Jim Hopper teljesen új arcait ismerhetjük meg

|

David Harbour a liverpooli Comic-Conon mesélt arról, hogy mennyi lehetőség rejlik még az általa megformált karakterben.

Hirdetés

A Stranger Things következő évadának forgatásai egyelőre leálltak, így nem tudni, hogy valóban megvalósul-e a 2021 elejére betervezett premier. Hogy még jobban megnehezítse a várakozást, David Harbour most mesélt egy kicsit arról, hogy szerinte nagyon izgalmas lesz az új évad, mivel rengeteg dolgot megtudhatunk Jim Hopper múltjáról.

Hirdetés

A harmadik évad végén azt hihettük, hogy kedvenc seriffünk feláldozta magát, hogy megmentse a többi szereplőt, azonban a következő szezon előzeteséből kiderült, hogy valahogyan egy szibériai munkatáborba került. David Harbour a liverpooli Comic-Conon arról mesélt, hogy szerinte az egyik legizgalmasabb az új szezonban, hogy rengeteg újdonságra fény derül majd Hopper múltjából. Ezeket már belengették a második évadban, a házában lévő dobozokkal.

"Öt doboz van: egyben Brenner cuccai vannak a hawkinsi laboratóriumból; egyen az áll, hogy »apa«; egy azt írja, hogy »Vietnám«, egyen pedig az látható, hogy »New York« [az ötödik dobozt nem említi]. Tehát itt van három dolog, amiket bemutattunk az évadban, de még nem bontottuk ki bővebben; ez azt jelentené, hogy a Duffer testvérek rossz írók. Viszont a Duffer testvérek nagyon jó írók. Szóval én pontosan tudom, hogy a negyedik évad egy nagyon nagy leleplezést tartogat Hopper múltjáról."

Harbour azt is elmondta, hogy nagyon izgatott a leleplezések miatt, mivel ő a forgatások első percétől ismerte ezeket az eseményeket, és alig várja, hogy a nézők is megláthassák, pláne azért, mert állítása szerint grandiózus módon derülnek majd ki a Hopper múltjának részletei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)