Hirdetés

A Superman: Red Son filmadaptációjában szívesen látná Henry Cavillt az Argylle rendezője

|

Cavill letette már a vörös köpenyt, de Matthew Vaughn szerint megérné azt tisztán tartani egy későbbi visszatérés esetére.

Hirdetés

A DC teljesen megújul épp James Gunn vezetése alatt. Már megvan az új Superman és az új Supergirl is, és sajnos Henry Cavillnek úgy, ahogy korábban ismertük, már nem jut hely ebben a világban. Ettől függetlenül az Argylle rendezője szerint lehetne még egy izgalmas futása a DCEU-ban, ha megkaphatná a Red Son szerepét.

A Superman: Red Son egy 2003-as képregénysorozat, amelynek története egy alternatív univerzumban játszódik. Superman ebben Oroszország területén landolt, és a Szovjetunió titkos fegyverévé vált.

Mark Millar sztorija rengeteg érdekes témába kóstol bele, és komoly politikai kérdéseket is feszeget, de végtére is egy sötétebb és ércesebb sztoriról van szó, mint amit megszoktunk Supermantől. A Red Son adaptálása időről-időre felbukkanó téma, de tényleges tervről nem lehetett még hallani. Nincs bizonyíték, hogy bárki bármikor dolgozott volna rajta, és Matthew Vaughn is álmodozik a lehetőségről.

Hirdetés

"Szerintem a Red Son az egyik legintelligensebb képregény, amit valaha olvastam. A jelenlegi világban nagyon is releváns történet lenne, mivel a történelemmel szembeni tudatlanság rengeteg problémát okoz. Képzeld csak el, ha Henry Cavill lehetne a Red Son főszereplője. Milyen érdekes film volna."

A Red Sonból kaptunk egy animációs feldolgozást 2020-ban, és ahogy jelenleg a Warner Bros. stúdiói állnak, nem is számítanánk komolyabb adaptációra egyhamar. Henry pedig egyébként is el van foglalva a Hegylakóval és a Warhammer 40k univerzumával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)