Hirdetés

A S.W.O.R.D. képregényes vezetője is felbukkanhat a Secret Invasion tévésorozatban

|

A castinggal kapcsolatos Secret Invasion-pletykák miatt most egyes rajongók úgy sejtik, hogy hamarosan Abigail Brand is feltűnik majd az MCU-ban.

Hirdetés

Korábban részletesen írtunk már arról, mit takar a S.W.O.R.D. szervezet a Marvel képregényeiben - ez az ügynökség fontos szerephez jutott a WandaVision tévésorozatban is. Sok jel mutat arra, hogy a Secret Invasion szériában is találkozhatunk majd velük. Ez a sorozat a hasonló néven futott, nálunk Titkos Invázió címen megjelent képregényeken alapszik. Ezekben a füzetekben az alakváltó skrullok több híres szuperhős helyét is átvették, így akarták elfoglalni a világunkat.

A Disney+-ra készülő Secret Invasionről egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy szerepelni fog benne Nick Fury (Samuel L. Jackson) és a Talos nevű skrull (Ben Mendelsohn). Most viszont előkerült pár kósza hír a szereposztással kapcsolatban.

Hirdetés

A castingosok jelenleg elvileg három szerepre keresnek potenciális színészeket. Az első ilyen nem más, mint egy férfi főszerep, melyre egy 50-60 év között férfit próbálnak találni, ő a sorozat főgonosza lesz. Sokan úgy gondolják, hogy a kiszemeltnek majd a skrullok egykori vezetőjét, VII. Dorrek császárt kell eljátszania. Egy női főszereplőt is keresnek 40-50 év között. Ő elvileg sok közös jelenet kap Nick Furyval, ezért a rajongói teóriák szerint Monica Changről van szó, aki a képregényekben Fury felesége lett.

Végezetül egy fiatalabb női mellékszereplőt is keresnek, aki bár nem központi karakter lesz, így is fontos szerep jut neki. És itt jön képbe Abigail Brand, aki a képregényekben egy zöldhajú mutáns, nem mellékesen a S.W.O.R.D. igazgatója. A WandaVisionben még Tyler Hayward irányítja a szervezetet, de (és most következik némi spoiler), már tudjuk róla, hogy egyáltalán nem egy jófiúról van szó. Simán lehet, hogy a sorozat végén eltávolítják a pozíciójából.

Az sem titok, hogy a WandaVision szinte közvetlenül a Bosszúállók: Végjáték után, de még pár hónappal a Pókember: Idegenben eseményei előtt játszódik. Peter Parker legutóbbi kalandjának végén pedig azt láthattuk, hogy Nick Fury egy hatalmas űrhajón/űrállomáson pihenget. Simán elképzelhető, hogy ez a S.W.O.R.D. űrbázisa, ahol a parancsnoki feladatokat már Abigail Brand látja el.

Abigail Brand

A Secret Invasion premierdátuma egyelőre még nem ismert, úgyhogy a találgatáson túl most még nem sokat tehetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)