Hirdetés

A székedbe szegez A majmok bolygója: A birodalom szinkronos előzetese

|

Miként majd a filmet, úgy a trailert sem muszáj feltétlenül eredeti nyelven, felirattal nézni, ha valaki jobban szereti a magyar szinkronos megoldást.

Hirdetés

Idén tavasszal már a negyedik tagját köszönthetjük a mozikban A majmok bolygója még 2011-ben rebootolt szériájának. Rupert Wyattet (A majmok bolygója: Lázadás) és Matt Reevest (A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború) Wes Ball követte a rendezői székben, akinek már a Föld uraivá vált főemlősök egy új generációjának történetét kell elmesélnie, három évszázaddal Caesar halála után.

A majmok bolygója: A birodalom cselekményének idejére az emberiség visszafejlődött a primitív ösztönlények szintjére, egykori tudása azonban nem veszett el teljesen, és annak a majomtörzsnek a vezetője, amelyik megkaparintja, az összes többit a rabigája alá hajthatja. Erre törekszik a ravasz és agresszív Proximus Caesar, kinek tervei útjában csak egy ifjú csimpánz, Noa, és egy, a fajtársainál észrevehetően eszesebb fiatal nő, Nova áll.

Hirdetés

A Pados Gyula fényképezte film május 9-én debütál a hazai mozikban, a főbb szerepekben pedig Freya Allant (Nova) láthatjuk, valamint Owen Teague-et (Noah) és Durandet (Proximus Ceasar) hallhatjuk. Ha minden a 20th Century Studios mögött álló Disney tervei szerint alakul, és A majmok bolygója: A birodalom jól teljesít a pénztáraknál, akkor még további két produkció követi, trilógiává bővítve az új idővonalon játszódó történetet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)