Hirdetés

A Szökés - Dr. Sara Tancredi is visszatér

|

Sarah Wayne Callies is felveszi köpenyét, és visszatér, mint Dr. Sara Tancredi.

Hirdetés

A The Walking Dead és a Colony sztárja Wentworth Miller és Dominic Purcell oldalán tér vissza a Prison Break feltámasztásában. A szerepéről már egy kis összefoglalót is leközölt a FOX.

"A dráma új fejezetében, ami Michael látszólagos halála után játszódik, Sara továbblépett és neveli az ő, illetve Michael gyerekét, ebben pedig új férje segít neki. Amikor felbukkannak nyomok, melyek azt sugallják, hogy Michael még életben lehet, összeáll Lincolnnal, hogy kiterveljék a sorozat eddigi legnagyobb szökését... A további szerepeket később jelentjük be" - szól a közlemény.

Robert Knepper, Rockmond Dunbar, és a Amaury Nolasco trió (T-Bag, C-Note és Fernando) még tárgyal a visszatérésről. A tervek szerint A Szökés a 2016-2017-es szezon alatt tér vissza. 

Ti mit gondoltok? Milyen lesz a folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)