Hirdetés

A Szörnyecskék rendezője egy pofátlan másolatnak tartja A Mandalóri Groguját

|

Baby Yoda nem teszi zsebre, amit Joe Dantétól kapott.

Hirdetés

Ha horrorkomédiákról van szó, Joe Dante 1984-es Szörnyecskékje megkerülhetetlen darab, amely nemcsak a saját generációjában hagyott mély nyomot, de közel negyven év után is popkulturális ikonnak számít, kiállva még a második epizód üzleti sikertelenségét is.

A franchise rajongói most az HBO Maxre érkező animációs sorozat, a Gremlins: Secrets of the Mogwai miatt izgulhatnak, amely egy előzménytörténet lesz a filmek központi figurájával, Gizmóval a főszerepben. Az eredeti mozik rendezője, Joe Dante tanácsadóként vett részt a széria legyártásában, ebben a minőségében pedig nemrég egy kemény beszólást intézett A Mandalóri készítőihez.

Hirdetés

A Vérbeli hajszát és a Chipkatonákat is elkövető rendező nemrég a San Francisco Tribune-nak adott interjút (via IndieWire), ahol kifejtette, hogy a Jon Favreau és Dave Filoni sorozatának közkedvelt szereplője, a Baby Yodaként is ismert Grogu szerinte valójában Gizmo pofátlan lenyúlása.

"Véleményem szerint a filmek hosszú élettartama szempontjából kulcsfontosságú ez az egyetlen karakter [Gizmo], aki lényegében olyan, mint egy kisbaba. Ez pedig természetesen elvezet minket Baby Yodához, aki egy teljes mértékben lopott és egy az egyben lemásolt karakter. Úgy is gondolhatnám, hogy szégyentelenül."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A 75 éves rendező tehát cseppet sincs jó véleménnyel a Legacy Effects által megalkotott figuráról, mi viszont nem választunk oldalt, mindenki döntse el maga, hogy Danténak van-e igaza, avagy Grogut inkább a Szörnyecskék előtt több mint 4 évvel színre lépett Yodáról mintázták. Baby Yoda mindenesetre már biztosan visszatér A Mandalóri februárban érkező harmadik évadában, míg a régóta lebegtetett Szörnyecskék 3 kapcsán továbbra is nagy a hallgatás, amin persze még változtathat a Secrets of the  Mogwai esetleges sikere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)