Hirdetés

Ilyenek lettek volna a szuperhősök és a Star Wars-szereplők a 16. században

|

Egy lelkes csapat úgy döntött, visszarepíti napjaink legismertebb szuperhőseit az időben. Köszönjük.

Hirdetés

A hétvégén a párizsi Grand Palais-ben rendeztek egy kiállítást, ahol az elképesztően tehetséges fotós, Sacha Goldberg is részt vett. A művész egy teljes csapattal érkezett, céljuk pedig az volt, hogy napjaink imádott képregényhőseit és filmes karaktereit új köntösbe öltöztessék.

A cosplay-es figurákból, sminkesekből, fodrászokból és más szakemberekből álló csapat egész nap a fotósorozaton dolgozott, az eredmény pedig lélegzetelállító. A képek pontosan olyanok, mint a kor festményei, maguk a jelmezek pedig olyan részletesen kidolgozottak, hogy azt nehéz lenne szavakba önteni.

 

A képek egytől egyik csupán fényképek, semmiféle utólagos módosítás vagy photoshoppolás nincs rajtuk. A két legdurvább karakter egyértelműen Leia és Superman, ahol az arcvonásokat sminkkel és világítással sikerült ennyire hasonlóra megalkotni.

Nektek melyik a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)