Hirdetés

A Ted sorozat az első trailer alapján hozza azt a stílust, amit a filmek

|

Seth Macfarlane ismét megszólaltatja a szabadszájú medvét.

Hirdetés

A Family Guy atyja, Seth Macfarlane előszeretettel viccelődik mindenen és mindenkin, nemcsak az animációs sorozatában, hanem más alkotásaiban is. Köztük van egy beszélő plüssmackó, Ted története is, aki eddig kétszer (2012-ben és 2015-ben) csalogatta be a nézőket a mozikba szabadszájúságával és senkit sem kímélő humorával, és egyik sem lett bukta, noha a második már kevesebb bevételt termelt. A Universal Pictures ezért nem kockáztatott a Ted 3 berendelésével, inkább szüneteltette a szériát, hogy most, évekkel később a streamingszolgáltatását erősítse vele. 

A hét epizódosra tervezett Ted sorozat a Peacock felhozatalát hivatott bővíteni (mi valószínűleg a SkyShowtime-on keresztül láthatjuk majd, mint minden eddigi peacockos tartalmat), és az első kedvcsináló alapján a megszokott móka vár a rajongókra. 

Hirdetés

Bár a rövid ízelítőből kispórolták a káromkodást, azt le sem tagadhatná a produkció, hogy Seth Macfarlane áll mögötte, hiszen miközben a 2023-as mackó olvassa a 2013-as változat által írt levelet, a szöveg a Peacockot sem kíméli, az emberiség fejlődéséről nem is beszélve. Az is egyértelmű, hogy a címszereplő kidolgozására legalább akkora hangsúlyt fektettek, mint a poénokra. Nézzétek meg nálunk magyar felirattal, hogy milyen stílusú lesz a Ted sorozat: 

Az Egyesült Államokban 2024. január 11-én rajtol el a show a Peacockon - sajnos még nem tudni, hogy mi is megkapjuk-e januárban a SkyShowtime-on, vagy csak később láthatjuk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)