Hirdetés

A The Batman majdnem olyan hosszú lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték

|

Ez a Bruce Wayne rászánja az időt egy tisztességes bemutatkozásra.

Hirdetés

A Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman újra bemutatja majd nekünk a köpenyes igazságosztót, és annak korai éveit. A filmben több jól ismert DC karakter is felbukkan, így alapvetően érthető, hogy egy hosszabb sztorit kapunk majd.

Arra mondjuk még így sem számítottunk, hogy a futamidő versengeni fog a Marvel időutazós mókájával: a The Batman hossza pontosan 2 óra 55 perc lesz. Ez éppen csak 6 perccel kevesebb, mint a Bosszúállók: Végjáték, és 11-gyel több, mint a Sötét lovag: Felemelkedés, vagyis minden idők leghosszabb Denevérember filmadaptációját kapjuk.

Hirdetés

Mivel a The Batman kicsit jobban ráfekszik majd Bruce Wayne detektív oldalára, így egy lassan épülő drámára készülünk a szokásos a CGI fesztivál helyett. A trailerek szerint persze akcióban sem lesz hiány, de ismerve Gotham városát és főbb játékosait, egy kimértebb és elegánsabb produkcióra számíthatunk, pláne az elmúlt évek DC filmjeihez képest.

Az elmúlt néhány hétben egyébként előkerült a film hivatalos zenei témája, és a korhatár besorolása is kiderült, utóbbi biztosan elszomorít majd néhányakat. A The Batman 2022. március 4-én kerül az amerikai mozikba. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)