Hirdetés

A The Falcon and the Winter Soldier egyik mellékszereplője saját képregénysorozatot kap

|

Örülhetnek U.S. Agent rajongói, a Marvel Comics nem feledkezett el róla.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy csúszni fog a The Falcon and the Winter Soldier premierje, viszont ez cseppet sem gátolja meg a Marvel Comics kiadót abban, hogy a tőle megszokott módon elkezdje a képregényekkel felerősíteni egy közelgő film vagy sorozat karakterei körüli felhajtást. Most épp U.S. Agent van soron.

Hirdetés

Január óta biztosra vehetjük, hogy a Disney+-ra készülő The Falcon and The Winter Soldierben fel fog bukkanni egy U.S. Agent nevezetű karakter, akit Wyatt Russell alakít majd. Nagyon úgy fest, hogy hiába hagyta az eredeti Amerika Kapitány Sólyomra a pajzsát, az amerikai kormány inkább mást képzelne el Kapi utódaként.

A Marvel képregényeiben egy John Walker nevű férfi hordta U.S. Agent jelmezét. Walker Super-Patriot néven kezdte meg hőspályafutását, majd egy időben még Amerika Kapitány szuperhős-személyiségét is átvette, mikor Steve Rogers szögre akasztotta a pajzsot. Ezt kötően vált belőle U.S. Agent. Most neki szán új képregénysorozatot a Marvel Comics. Az új U.S. Agent füzetekben pedig Walker már szabadúszóként segíti az államérdekeket, de nem függ közvetlenül a kormánytól - kirúgták vagy felmondott, mindenki másként meséli, mondta el egy interjúban az író, Christopher Priest.

Az új, ötrészesre tervezett U.S. Agent sorozat első száma idén novemberben kerül fel az amerikai képregényboltok polcaira, de borítóját már most meg tudjuk nektek mutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)