Hirdetés

A The Flash Supergirlje Henry Cavill véleményét is kikérte, most erről mesélt

|

A DC filmes univerzumában hamarosan Sasha Calle lesz az új vörös köpenyes megmentő, aki persze kíváncsi volt Cavill véleményére is.

Hirdetés

A Warner és a DC hamarosan végre tényleg kiengedik a The Flash mind a két és fél óráját a mozitermekbe. A film nem csak azért fontos, mert Ezra Miller problémás ügyei miatt sokáig ült a hűtőben, hanem azért is, mert jó eséllyel ez alapozza meg a DC filmes univerzum teljes átalakulását.

A sztori belekeveri még Supergirlt is az eseményekbe, aki végre megmutatkozhat egy modern szuperhősös produkcióban. Sasha Calle alakításában ismerhetjük meg a karaktert, aki a lehető legjobb helyről kért véleményt: Henry Cavillel vitatta meg szerepét.

Hirdetés

Calle az Entertainment Weeklynek nyilatkozott a találkozóról.

"Néhány hónappal azután futottunk össze, hogy elkészült a film. Adtam neki egy hatalmas ölelést. Hát, mégis csak Henry Cavillről van szó, haver! A mi Acélemberünkről! Egyébként nagyon kedves úriember volt, remek élmény volt az egész. Megkérdeztem tőle, hogy 'Na, mit szólsz uncsitesó? Büszke vagy rám?' Azt válaszolta, hogy 'abszolút'. Számomra ez a világot jelentette."

Jó látni, hogy a kriptoni rokonok támogatják egymást. Henry Cavill egyébként már nem veheti vissza a köpenyt, mivel James Gunn új arcot keres a helyére. Bárki is követi Cavillt, az komoly kihívás elé fog nézni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)