Hirdetés

A The Walking Dead: World Beyond első előzetesében gyógymód is lehet a zombik ellen

|

Bemutatkozott a legújabb The Walking Dead spin-off, melyben egy csapat fiatal túlélő hagyja el a biztonságos otthonát, hogy egy veszélyekkel teli utazásra induljon.

Hirdetés

Alig néhány napja érkezett a sokkoló(?) hír, mely szerint a The Walking Dead 11. évada egyben az utolsó is lesz. Ez persze nem jelenti azt, hogy véget érne a teljes franchise, ugyanis a Fear The Walking Dead folytatódik tovább, hamarosan pedig kezdődik egy újabb spin-off sorozat, amelyből most meg is nézhetjük az első előzetest alább. 

Míg a Fear The Walking Dead a járvány kitörésének pillanatát igyekezett megragadni, addig a The Walking Dead: World Beyond teljesen ellentétes irányba indul: a történet főszereplői egy csapat fiatal, akik egész életüket a járvány utáni világban élték le és egy viszonylag biztonságosnak mondható közösségben élnek.

Hirdetés

A történetük akkor kezdődik, amikor egyikük édesapja egy üzenetet küldd, amelyben azt állítja, hogy megtalálta a világot megsemmisítő járvány ellenszerét. Na de akkor lássuk ezt videón is: 

A fiatalokra nem csak az élőhalott hordák jelentenek majd fenyegetést, hanem szembe kell nézniük a Civic Republic Military nevű szervezettel is, akik azért is érdekesek, mert a csapatot vezető Elizabeth Kublek (Julia Ormond) valószínűleg tudja, hogy hol van a fő sorozatból rejtélyesen eltűnő Rick Grimes.

A The Walking Dead: World Beyond premierje október 4-én várható, de egyelőre magyar premierről még nem tudni. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)