Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés lesz az utóbbi évek egyik legrövidebb Marvel-filmje

|

Hosszú ideje nem láthattunk már ilyen rövid MCU-s mozit.

Hirdetés

Kiderült a Thor: Szerelem és mennydörgés hivatalos játékideje, ami elég meglepő lehet annak tükrében, milyen monstre alkotásokkal szokott mostanában jelentkezni a Marvel filmes univerzuma. A negyedik Thor mozi ugyanis mindösszesen csak 119 perc, vagyis egy perc híján két óra hosszú lesz. Ezzel gyakorlatilag ez az utóbbi pár év legrövidebb MCU-s filmje.

Az elmúlt hat évben ugyanis csak három Marvel-filmet mutattak be 2 óránál rövidebb játékidővel: a 2018-as A Hangya és a Darázs 118 perces volt, míg a 2016-os első Doctor Strange mozi 115 percig tartott.

Hirdetés

Mindezek tükrében elég valószínű, hogy bármennyire is szórakoztató lesz majd (remélhetőleg) a Thor: Szerelem és mennydörgés, nem fogja tudni olyan mélységben elmesélni Gorr és Mighty Thor történetét, mint ahogy azt anno a képregények tették. A GameStar persze ahol tud, segít. Korábban ugyanis készítettünk nektek egy-egy átfogó magyarázót Gorr-ról és a női Thorról is. Ezeket alább találjátok meg.

Íme a Gorr történetét bemutató videó:

Ez az anyag pedig a Jane Foster-féle Mighty Thorról mesél:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)