Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés románcához hasonló még nem volt Marvel filmben

|

Egy ilyen címmel senkinek sem lesz meglepő, hogy az érzelmek is fontos szerepet játszanak majd intergalaktikus kalandban, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének meglepetések a sztoriban.

Hirdetés

A Thor: Ragnarok megannyi pozitívuma közül Tessa Thompson alakítása magasan kiemelkedik. Valkyrie karaktere hamar a Marvel rajongóinak egyik kedvence lett, leszámítva azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a képregénybeli másával ellentétben a filmekben nem került elő a biszexualitása.

Ez sokaknak fájó pont volt, de van rá esély, hogy a Szerelem és mennydörgés ezt is rendbe teszi majd. A színésznő elmondása szerint ugyanis a következő Thor film "új utat tör majd" a Marvel univerzumban.

Hirdetés

Spoilereket nyilván nem lőhetett el, de a The Wrapnek adott interjújában meglehetősen bőbeszédű volt.

"Nagyon izgalmas. Rengeteget beszélünk az LMBTQIA közösség reprezentációjáról, és még rengeteg munkánk van ezzel kapcsolatban. Ha ránézel a képregényekre, ott rengeteg queer karaktert látsz!

Az egész nehéz egy kicsit, mert Taika és én is sokkal jobban rámennénk a dolgokra, de vannak határai annak, hogy mit rakhatunk bele egy filmbe. Sajnos a Marvel filmekbe úgy általánosan sem fértek bele a romantikus szálak. Ez egy kicsit máshogy lesz a Thorban, ami nagyon izgalmas."

Egy ilyen kijelentés nyilván nem szükségszerűen jelenti azt, hogy Valkyrie csajokkal fog randizni a Thorban, de nagyon kellemetlen lenne a Marvelnek, ha ezek után sem adnák jelét Valkyrie szexuális orientáltságának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)