Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetesében végre Gorr, az istenölő is felbukkant

|

Az első teaser után végre teljesértékű előzetest kapott a Thor: Szerelem és mennydörgés.

Hirdetés

Már a Thor: Szerelem és mennydörgés első, rövidke kedvcsinálója is meglehetősen látványosra sikeredett, a ma hajnalban közzétett új trailer viszont minden szempontból rá tudott licitálni. Nem csak még többet láthattunk ugyanis a Natalie Portman által alakított új, női Thorból, vagyis Jane Fosterből, hanem végre-valahára felbukkant a film főgonosza, Gorr, az istenölő, akit Christian Bale kelt majd életre.

Az előzetesből világossá válik, amit eddig is sejthettünk: Thor Odinson egyáltalán nem tette magát túl korábbi szerelmén, Jane-en, ez pedig számos mókás pillanatot szülhet majd a filmben.

Hirdetés

Míg Jane páncélzata teljesen képregényhű lett, Gorr azért egy picit másként fest, mint anno a Marvel Comics füzeteiben. Ott van viszont nála ikonikus fegyvere, az All-Black, avagy a Necrosword. Ez a képregényekben igazából a Knull nevezetű ősi istenség által teremtett elő szimbióta volt (gyakorlatilag Venom egyik őse), így nagyon érdekes lesz majd látni, hogy vele együtt tényleg behozzák-e az MCU-ba a szimbiótákat, vagy inkább teljesen megváltoztatják Gorr eredettörténetét. 

Mindez hamarosan kiderül, de addig is nézzétek meg a friss előzetest, amit a megszokott módon magyar felirattal turbóztunk fel.

Az új előzeteshez persze új poszter is dukált: 

A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 7-én fog majd megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)