Hirdetés

A Tigrisvilág újabb szereplője kénytelen bíróság elé állni

|

A Tiger King egyik legneccesebb figurája, Doc Antle is jogi problémákkal néz szembe.

Hirdetés

Az év elején bemutatott Tigrisvilág sorozatról sokszor nehéz volt elhinni, hogy valódi történetet mesél el, annyira abszurd karakterek, hihetetlen történetek jelentek meg benne. Joe Exotic már akkor is börtönben ült, amikor a széria lement, de elképzelhető, hogy a többiek sem ússzák meg.

Carole Baskin például egykori, rejtélyesen eltűnt férje aláírásának hamisítása miatt kénytelen felelni, Exotic másik riválisát, a szektavezér Doc Antle-t pedig állatkínzással és vadkereskedelemmel vádolják a Wilson's Wild Animal Park tulajdonosával, Keith A. Wilsonnal egyetemben.

Hirdetés

A vád szerint Antle és Wilson oroszlánkölykökkel és védett állatokkal kereskedett, valamint, ahogy az a sorozatban is látható volt, egy decemberi razzia során kiderült, hogy Antle nem megfelelően bánik az állataival a Myrtle Beach Safari parkban. Lányai, Tawny Antle és Tilakam Watterson ugyancsak vádlottak.

Baskin egyébként a Dancing with the Stars című műsorban is szerepelt, amit Don Lewis családja megtorpedózott, úgyhogy minden fronton zajlanak harcok, és nagyon érdekes lesz látni, kinek milyen sors jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)