Hirdetés

A Titkos invázió szinkronos előzetese segít, hogy megszokjuk Nick Fury új magyarhangját

|

Vass Gábor hangját nehéz lesz feledni, de itt az ideje, hogy hozzászokjuk Fury új szinkronjához is.

Hirdetés

Vass Gábor, aki Samuel L. Jackson, Sean Connery, és Bruce Willis szinkronhangja 2021-ben hagyott itt bennünket. Halála után világos volt, hogy a Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb szereplője, a Samuel L. Jackson által alakított Nick Furynak új szinkronhangot kell kapnia. Ez igazából már korábban meg is történt, de sokan csak a Titkos invázió sorozat új előzetese kapcsán szembesültek a döntéssel.

Sokan abban reménykedtek, hogy mivel Thanos kikerült már a képből, a korábban őt szinkronizáló Kőszegi Ákos léphet majd Vass Gábor helyére, de aki erre számított, az biztosan nem nézte szinkronosan a Mi lenne, ha…? (What If...?) című animációs sorozatot. Ebben ugyanis szerepelt Thanos és Nick Fury is, akik az eredeti verzióban nyilván Josh Brolin és Samuel L. Jackson hangját kapták meg, a magyar verzióban pedig Thanos maradt a korábbi Bosszúállók filmekhez hasonlóan Kőszegi Ákos, míg Samuel L. Jackson Gáti Oszkár hangján szólalt meg. 

Hirdetés

Az a Gáti Oszkár, aki a jelek szerint a jövőben minden Marvel filmben és sorozatban Nick Furynak kölcsönzi majd a hangját, és ez nincs másként a hamarosan a Disney+-ra érkező Titkos invázió szériában sem. Az új magyar szinkronos előzetesben őt is hallhatjátok:

A Titkos invázió 2023. június 21-én indul el, kizárólag a Disney+-on lesz elérhető. Jackson mellett szerepel majd benne Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke, Olivia Colman, Martin Freeman és Don Cheadle is.

Furyt a szériát követően biztosan látni fogjuk még a Marvelek mozifilmben is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)