Hirdetés

A Trónok harca két sztárja egy vámpíros kalandfilmben tér vissza

|

Jason Momoa és Peter Dinklage bejárják a világot, és együtt verik át a vámpíroktól rettegő népet.

Hirdetés

A "Drogo és Tyrion bemegy egy kocsmába..." szöveg úgy hangzik, mint egy vicc kezdete, pedig ez tényleg meg fog történni a The Good, The Bad, And the Undead című filmben. Jason Momoa egy vámpír szerepét játssza majd, aki megfogadta, hogy soha többé nem fog megölni senkit. Ekkor jön a képbe Van Helsing Peter Dinklage képében.

Hirdetés

A furcsa pár tehát összeáll és párban kezdik járni a világot. Minden városban persze ugyanaz a forgatókönyv: Van Helsing levadássza a "veszélyes vámpírt", a nép hálás, a csalók továbbállnak a jutalommal. A jövedelmező vállalkozásnak azonban hamar vége szakad, amikor vérdíjat tűznek ki a vámpír fejére, és hamarosan tényleg az életük a tét. 

Az ötletért Mark Swift és Damian Shannon feleltek, míg a rendezői munkákat Max Barbakow vállalta. A két főszereplő felel a produceri munkákért is. Az ötlet egyelőre jópofának tűnik, kíváncsian várjuk a megjelenést. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)