Hirdetés

A Trónok harca: Sárkányok háza durván bekeményít az évadzáró előtt

|

Megérkezett a Trónok harca: Sárkányok háza kilencedik részének előzetese, amit a megszokott módon, magyar felirattal ellátva nézhettek meg nálunk.

Hirdetés

Két hétre vagyunk a Trónok harca: Sárkányok háza első évadának befejezésétől, és a mai, szám szerint nyolcadik epizód sem volt eseménytelennek mondható. Az igazán komoly történéseket viszont az utolsó két részre tartogatták az alkotók, erre erősít rá most a kilencedik epizód nemrég közzétett előzetese is.

A friss trailerből kiderül az, amit a mai rész végén sejteni lehetett: Alicent Hightower teljesen félreértelmezi a haldokló király szavait, és ennek fényében (az ő szempontjából abszolút jogosan) akarja saját fiát a trónra ültetni. Ehhez viszont lesz még pár szava Rhaenyra Targaryenéknek is.

Hirdetés

Gyakorlatilag most jutunk el oda, hogy teljes mellszélességgel egymásnak fognak feszülni a zöldek és a feketék, vagyis a Hightower ág és annak leszármazottai, azaz a "zöldek", illetve Rhaenyra és Daemon Targaryen, valamint a  Velaryon-ház maradéka, szóval a "feketék".

A történet persze az első évaddal még messze nem ért véget, az HBO már berendelte a folytatást. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!



 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)