Hirdetés

A Trónok harca sztárja már inkább választja az „elcseszett” karaktereket a hősök helyett

|

Kit Harington véleménye azután alakult ki, hogy Havas Jont alakította.

Hirdetés

A 2011-ben elrajtolt és nyolc évadot megért Trónok harca sorozat tette ismertté Kit Haringtont, akinek karaktere, Havas Jon a produkció azon kevés szereplői közé tartozott, akik nem a rossz oldalon vagy a szürke zónában mozogtak, hanem inkább jó felé húztak. Pályafutása során Harington számos más figurát is megformált, és ha az Örökkévalók betalál, akkor Dane Whitmanként, vagyis a Fekete Lovagként a Marvel világában is elmerült volna - de nem ez az egyetlen, ami nem jött össze. 

Sokáig úgy volt, hogy Havas Jon saját sorozatot kap, a közelmúltban viszont a színész elmondta a Screen Rantnek adott interjújában, hogy a spin-off fejlesztése leállt, mert képtelenek voltak olyan sztorit kitalálni hozzá, amit igazán el akartak mesélni. Nem csoda, hogy megunta a hősködést. 

Hirdetés

Harington az Entertainment Weeklynek vallotta be, hogy mire a Trónok harca sorozat befejeződött, belefáradt a hős szerepébe, és már inkább "elcseszett" embereket szeretne alakítani: 

"Ha megnézem, hogy milyen szerepeket vállaltam azóta, be kell vallanom, hogy van egyfajta visszatetszés bennem a hősökkel kapcsolatban. Nem annyira érdekelnek a hősies szerepek, vagy ha mégis, akkor azoknak antihősöknek kell lenniük."

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy legújabb filmjében, a Blood for Dustban egy fegyver- és drogdílert alakít. A színész azonban tisztában van vele, hogy milyen nehéz hőst játszani, ezért nagyra becsüli azon kollégáit, akik egy ilyen szerepre vállalkoznak:

"Kurva nehéz őket játszani és érdekessé tenni. Szerintem színészként sokkal izgalmasabb együttérezni valakivel, akiben vannak hibák vagy rossz, megpróbálni belelátni, hogy miért csinálják ezeket a dolgokat. Olyan fickót játszani nehezebb, aki minden jót csinál, és akit az hajt, hogy jó legyen. Szerintem azok, akik ezt sikeresen megcsinálják, akik klasszikus hősszerepeket játszanak, azok nagyon tehetséges színészek. De jelenleg egyszerűen érdekesebbnek találom, ha elbaszott embereket alakítok."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)