Hirdetés

A Trónok harcából érkezik az Avatar 3 gonosz „tűz” na'vijainak vezére

|

A Varang karakterét megformáló színésznő személyén túl az Avatar 4-gyel és az Avatar 5-tel kapcsolatban is kiderült pár részlet.

Hirdetés

Valószínűleg maga James Cameron sem emlékezik már arra (de ha mégis, akkor bizonyára nem szívesen idézi fel), hogy rendezői pályafutása a gyalázatosan rossz Piranha 2 - Repülő gyilkosokkal indult. Azóta viszont útjára indította a Terminator franchise-t, leforgatta minden idők egyik legjobb folytatását Ridley Scott Alienjéhez, elsüllyesztette a Titanicot Leonardo DiCaprióval, világsztárt faragott Kate Winsletből, majd életéből hosszú éveket, sőt évtizedeket fordított az Avatarra és annak első folytatására, az Avatar: A víz útjára, amit most már biztosan további részek követnek majd.

A nevéhez már három olyan film kötődik, amelynek bevételei átlépték a 2 milliárd dollárt, és hacsak nem un rá a közösség a Pandora kék őslakosai és az odapofátlankodó emberek közötti konfliktusra, akkor ez a szám a jövőben még nagyobb lehet.

Hirdetés

Elsőként a 2024-re belőtt, egyelőre alcím nélküli Avatar 3-nak kell majd bizonyítania, amely a na'vik egy új, az eddigieknél rosszindulatúbb, agresszívabb, vulkán közelében élő és emiatt a hamu népeként is nevezett csoportját fogja bemutatni. Ezt a frakciót az Oona Chaplin (Charlie Chaplin unokája) alakította Varang vezeti majd - derült ki abból az interjúból, amit Jon Landau producer adott az Empire magazinnak. Oona Chaplin részvétele a produkcióban nem újdonság, azt viszont eddig nem tudtuk, hogy a Varang nevű na'vi milyen szerepet tölt be a történetben.

Oona Chaplin
Oona Chaplin

Landau világossá tette, hogy miként léteznek jó és rossz emberek, úgy akadnak rossz na'vik is, akik egyébként nem is feltétlenül tartják magukat gonosznak. Éppen ezért érdekes lesz felfedezni, hogy minek hatására váltak olyanná, ami a szemünkben elítélendő, talán olyan tényezők is közrejátszottak, amelyekről sejtelmünk sincs.

Emellett azt is elárulta, hogy az Avatar 4 nagyot ugrik majd előre az időben, és előkészíti a terepet a részben a Földön játszódó Avatar 5-nek. Azon a földön, amely túlnépesedéssel és a természeti erőforrások kimerülésével küzd, de fontosnak tartják, hogy a jövőt ne kilátástalannak fessék le, hanem megmutassák, lehetséges pozitív változásokat előidézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)