Hirdetés

A True Detective 4. évadának nyomozóját meglátva még a bárányok is hallgatnak

|

Jodie Foster is csatlakozott az HBO antológiasorozatának stábjához.

Hirdetés

Bármennyire is szeretjük a magyarul A törvény nevében címet viselő sorozatot, van vele egy komoly bajunk: kiszámíthatatlanul és túlságosan is ritkán követik egymást az évadok. Igaz, a várakozást valamelyest megkönnyíti, hogy antológiáról van szó, tehát minden szezon egy kerek történet, más bűnügyet dolgoz fel, és a szereplők sem ugyanazok.

A 2014-es első etapot Matthew McConaughey és Woody Harrelson nyomozópárosa repítette a csúcsra, utánuk 2015-ben Colin Farrel, Rachel McAdams, Vince Vaughn és Taylor Kitch ültette a tévé elé a nézőket. A harmadik felvonásra viszont 2019-ig kellett várni, ezt Mahershala Ali és Stephen Dorff cipelte a hátán.

Hirdetés

Sokáig bizonytalan volt, hogy egyáltalán elkészülhet-e a negyedik évad is, de most úgy tűnik, hogy sínen van a projekt. Legalábbis a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy már meg is találták a Night Country alcímet viselő szezon egyik főszereplőjét Jodie Foster személyében, aki utoljára az 1970-es években tűnt fel tévés produkcióban, azóta kizárólag mozifilmekben láthatta a közönség.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő Liz Danvers nyomozó bőrébe bújik, aki társával, Evangeline Navarróval (egyelőre nem tudni, hogy őt ki fogja eljátszani) hat eltűnt sarkvidéki kutató ügyét próbálja Alaszkában felderíteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A bárányok hallgatnak sztárja Matthew McConaughey és Woody Harrelson mellett executive produceri minőségben is érdekelt abban, hogy sikeres legyen a Night Country, amelynek forgatókönyvét Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid) és Alan Page Arriaga (Fear the Walking Dead) jegyzik. Lopez rendezi majd az évadnyitót, valamint több későbbi epizódot. A premier időpontját még nem tűzték ki, ahogy azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mikor kezdődik a forgatás, ezért esélytelen, hogy 2023-nál hamarabb a nézők elé kerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)