Hirdetés

A TV2-re jön az Angyalbőrben szellemi örököse, de itt láthatjuk majd a Hunyadi sorozatot is

|

Bepillantást engedett a kereskedelmi csatorna az őszi műsorkínálatába.

Hirdetés

Népszerű műsorok folytatásaival, hosszú szünet után feltámasztott formátumokkal és vadonatúj sorozatokkal támad idén az országos kereskedelmi csatorna. Erről a TV2 csoport műsorigazgatója, a Fischer Gábor mesélt egy évértékelő interjú keretében a SorozatWiki podcast vendégeként. Így derült ki, hogy második évadot kap a Zsákbamacsaka című vetélkedő, amelynek epizódjait már le is forgatták, de új műsorvezetőkkel, mivel Majka és Pápai Joci távozott a produkcióból.

Visszatér továbbá a képernyőkre a párokat összehozó vagy épp ellenkezőleg, kapcsolatokat bomlasztó Kísértés is, aminek extra pikantériát kölcsönöz, hogy két évtizede a nagy rivális RTL-en futott a valóságshow.

Hirdetés

Az, aki jobban szereti a teljes egészében szkriptelt műsorokat, két állami támogatásban részesült, nagy költségvetésű sorozatot kísérhet majd figyelemmel heti rendszerességgel. Ezek egyike a nemzetközi szereplőgárdával megvalósult Rise of the Raven, vagyis a Hunyadi János életének fontos állomásait, köztük a nándorfehérvári csatát feldolgozó, a magyar Trónok harcaként is emlegetett sorozat.

A másik pedig a S.E.R.E.G. címet viseli, és miután az akciódús, vígjátékba hajló drámasorozatként leírt produkció nem titkolt célja a Magyar Honvédség népszerűsítése, elég könnyű párhuzamot vonni közte, és a nemrég elhunyt Gát György kultikus sorozata, az Angyalbőrben között.

Egyiknek sincs még viszont premierdátuma, mivel a S.E.R.E.G. forgatása nem ért még véget, ahogy a Rise of the Raven utómunkája is zajlik, de Fischer Gábor úgy tippelt, hogy leghamarabb ősszel be is mutathatják őket.

Láthatóan nagyon meg akarja nyomni az őszi szezont a TV2, ezért a tanévkezdést követően az imént felsoroltakon kívül a Megasztár, a Dancing with the Stars újabb évadain túl a Sztárban sztár All Star is képernyőre kerül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)