Hirdetés

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 előzeteséből kiderült, egy nyaklövés is simán túlélhető

|

Ugye senki sem gondolta, hogy Chris Hemsworth karaktere egy hétköznapi nyaklövésbe belehalhat?

Hirdetés

A Joe és Anthony Russo felügyelete mellett készült 2020-as Tyler Rake: A kimenekítés a Netflix egyik első igazán kiváló akciófilmje lett, így igazából nem is annyira meglepő, hogy a streamingplatform a folytatás mellett döntött.

Az első rész lezárása tükrében mondjuk kicsit fura, hogy Chris Hemsworth által alakított korábbi SASR operátor, Tyler Rake gond nélkül megúszott egy nyaklövést, de ezen inkább ne akadjon fenn senki sem.

Hirdetés

A Netflix TUDUM-on közzétett új előzetes nem árul el sokat a folytatásról. Nagyjából az előző felvonás fináléját nézhetjük meg újra azzal a különbséggel, hogy a nyakon lőtt, majd vízbe zuhant Hemsworth egyszer csak magához tér, és elkezd felúszni a felszínre. Kemény fából faragták a fickót, annyi szent.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 rendezője maradt Sam Hargrave, a forgatókönyvért pedig Joe Russo felelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)